Alledaags getijdengebed LIVE!

Abdij Koningsoord
Abdij Koningsoord

Alledaags Geloven, jouw dashboard voor dagelijks gebed, bezinning of studie, heeft er een nieuwe kaart bij! Abdij Koningsoord is een audio-kaart, die verschijnt tijdens de uitzendingen van het live getijdengebed. Veel luistergenot!

 

Verwante berichten

Geen Pasen zonder onbevlekte ontvangenis Vanavond lazen we op Tweeten met God de vraag: Is Kerstmis het grootste feest van het jaar? Zoonlief voelde al dat het een strikvraag zou zijn en kwam na drie pogingen toch uit bij Pasen als het belangrijkste feest. Dat is toch niet logisch, klon...
Advent en bezinning Met het begin van het nieuwe kerkelijk jaar, is de artikelenreeks Innerlijk Leven, overgenomen uit het gelijknamig boek van Willem Grossouw, tot een einde gekomen. Het boek blijft beschikbaar als e-book (link naar EPUB, link naar Amazon). Geen no...
Het gewone van de mis als infografiek (bis) Een tijdje geleden postte ik een infografiek van het gewone van de mis. Hier is er een nieuwe, die de voorgeschreven gebedshoudingen benadrukt. Gebedshouding in de mis Je vindt deze versie ook in het boek "Parels van het Katholieke Geloof".

2 meningen over “2$s”

  1. Nachtwake Koningsoord (29/05/2016): Geloven is niet alleen een geloof aan God (geloofswaarheid) maar ook (en vooral) een geloof “in” God. De aanraking door Gods Woord ontgrendelt het hart: een steeds hernieuwde uitkeer uit mezelf door een inkeer in Hem. God herschept zichzelf voortdurend in mij (en in ieder die gelooft). Bidden is, denk ik, doorlopende bekering “in” (on)zichtbare verbondenheid met God. Zo wordt Gods werkzame kracht in je hart uitgestort.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *