De bijbel in één jaar en Jozefmaria Escriva op Alledaags Geloven

De website Alledaags Geloven geeft je dagelijks nieuwe gebeden, bezinningsteksten en geestelijk studiemateriaal. Vandaag werden twee nieuwe kaarten toegevoegd.

Bezoek dagelijks de website voor nieuw geestelijk voedsel, of volg de hoogtepunten (en nieuws uit andere bronnen) via facebook.

 

Verwante berichten

Priester Poppe Op 10 juni vieren we de gedachtenis van de zalige priester Edward Poppe. Hij leefde een kleine eeuw geleden, in een Vlaanderen dat er gans anders uitzag. Ondanks zijn zwakke gezondheid, was hij een strijdvaardig priester, maar bovenal een nederig kin...
Jezus jubelt Ik mag zeggen dat ik tamelijk bedreven ben in het opzoeken van illustraties op internet. Die gebruik ik in tal van de publicaties die op dit blog verschijnen. Ik hou dan ook erg van "verbeelding" in het geloofsonderricht (niet te verwarren met "fanta...
De navolging van Christus in de sterke tijden Via mijn blog probeer ik, naast het ventileren van mijn persoonlijke opinies, geloofsbronnen te ontsluiten op een originele manier en gebruik makende van de moderne middelen voor publicatie. Je vindt ondertussen al een hele reeks e-boeken, luisterboe...

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *