Katholieke Radio – nieuw zenderaanbod

Katholieke Radio
Katholieke Radio

Er is een nieuwe versie van de Android-app Katholieke Radio

Die lost een aantal problemen op. Zo is een domme programmeerfout opgelost waardoor de luisteraar nu langer dan 1 minuut kan blijven luisteren naar de eucharistieviering op VRT zonder dat de verbinding wegvalt.

Er zijn ook twee radiostations toegevoegd:

Radio Spes, zendt al bijna 25 jaar uit vanuit de Basiliek van Koekelberg.

Braambos-KTRO, uitzendingen door derden op de openbare omroep. Hier vind je geen live-uitzending, maar kan je het laatst gepubliceerde programma herbeluisteren.

Samen met Radio Maria Nederland en Vlaanderen en het live-getijdengebed in novus en vetus ordo en een vleugje Gregoriaanse achtergrondmuziek biedt deze app voor elk wat wils.

Je kan de app ook gebruiken in je browser, als een gewone website.

[update op 8 januari] Nog een zender toegevoegd. RKK publiceert vier podcasts, die nu ook elk te beluisteren zijn: Katholiek Nederland, Kruispunt, Wat Blijft en Platenparadijs. Veel luistergenot!

Ken je nog andere nederlandstalige katholieke uitzendingen of podcasts, geef gerust een seintje! Ken je iemand met een Apple Developer Account die deze (of andere) katholieke apps kan publiceren op iStore, gelieve contact op te nemen!

Verwante berichten

Op naar een vrij en gratis gebruik van kerkelijke ... De katholieke kerk begint eindelijk schoorvoetend aan te schuiven aan de oprit naar de informatiesnelweg! Al jarenlang loopt iedereen met een smartphone op zak en hebben de meeste gezinnen thuis één of meerdere tablets op de salontafel liggen om te i...
Kerknet gehackt om naar de mis te gaan Enkele weken geleden stond ik er weer voor. Ik was op zondag ergens midden in Antwerpen en ik wilde nog ergens naar de mis gaan, maar hoe kom je te weten in welke kerken er nog diensten zijn? Daar zou toch een appje voor moeten bestaan! Het platfo...
Katholieke infografieken Iedereen kent wel de zogenaamde 'infografieken' uit de kranten. Ze worden naast tekst en foto's gebruikt om gebeurtenissen of concepten aanschouwelijk voor te stellen door middel van schema's, diagrammen en opengewerkte tekeningen. Voor de kranten is...

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *