Katholieke Radio – nieuw zenderaanbod

Katholieke Radio
Katholieke Radio

Er is een nieuwe versie van de Android-app Katholieke Radio

Die lost een aantal problemen op. Zo is een domme programmeerfout opgelost waardoor de luisteraar nu langer dan 1 minuut kan blijven luisteren naar de eucharistieviering op VRT zonder dat de verbinding wegvalt.

Er zijn ook twee radiostations toegevoegd:

Radio Spes, zendt al bijna 25 jaar uit vanuit de Basiliek van Koekelberg.

Braambos-KTRO, uitzendingen door derden op de openbare omroep. Hier vind je geen live-uitzending, maar kan je het laatst gepubliceerde programma herbeluisteren.

Samen met Radio Maria Nederland en Vlaanderen en het live-getijdengebed in novus en vetus ordo en een vleugje Gregoriaanse achtergrondmuziek biedt deze app voor elk wat wils.

Je kan de app ook gebruiken in je browser, als een gewone website.

[update op 8 januari] Nog een zender toegevoegd. RKK publiceert vier podcasts, die nu ook elk te beluisteren zijn: Katholiek Nederland, Kruispunt, Wat Blijft en Platenparadijs. Veel luistergenot!

Ken je nog andere nederlandstalige katholieke uitzendingen of podcasts, geef gerust een seintje! Ken je iemand met een Apple Developer Account die deze (of andere) katholieke apps kan publiceren op iStore, gelieve contact op te nemen!

Verwante berichten

Ecce Homo overgetekend Ecce Homo, origineel werk In de avondlijke uurtjes van onze zomervakantie aan zee heb ik me onledig gehouden met het overtekenen van een kunstwerk. Het origineel vond ik enige tijd geleden ergens op internet. Het is een abstract werk getiteld "Ec...
Nieuwe kaarten op Alledaags Geloven Alledaags Geloven, de website voor dagelijks gebed, bezinning en studie, breidt verder uit. Drie nieuwe kaarten zorgen voor meer inspiratie: YouCat, Mechelse Catechismus en Katholiek Kwartetten. YouCat YouCat is de jongerencatechismus die de w...
Laat je de bijbel voorlezen op Alledaags Geloven Ergens terug in 2005 werd de Nieuwe Bijbelvertaling gelanceerd. Het Nederlands Bijbelgenootschap organiseerde een voorleesmarathon en liet gewone mensen op straat een stukje van de bijbel voorlezen. Dat kwam allemaal op een website voorleesbijbel.nl,...

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *