Radio Spes verdwijnt, Radio Maria blijft

Vanaf 1 januari verandert er wat in katholiek radiolandschap. Radio Spes stopt volledig met uitzenden, zowel via de ether (FM) als via internet. De radio houdt wel de achterdeur op een kier om ooit door te starten via de website Kerknet. Deze radio verdwijnt dus op de katholieke zapmachine radio.gelovenleren.net.

Radio Spes verdwijnt, Radio Maria blijft!

Radio Maria verdwijnt ook, maar enkel uit de ether. Internet is nu het aangewezen kanaal om deze radio te beluisteren! Op je PC gebruik je best de website, op je mobiel de app.

Katholieke Radio

 

Verwante berichten

Molokai: The Story of Father Damien Voor wie zin heeft in een meeslepende film over het leven van de heilige pater Damiaan, die hij misschien al in geen tien jaar meer gezien heeft... Enkele hoogtepunten: Ongehoorde gehoorzaamheid De eerste aanraking met een melaatse De tweede aanrakin...
Online adventskalender op kaart 1 Elke dag met de kinderen een luikje openen. Zo eenvoudig. Eigenlijk is Alledaags Geloven één grote adventskalender, voor het hele jaar door. Maar de kalender van kinderenbiddenvoorkinderen.nl prijkt de ganse advent op de eerste kaart!
Noveen voor profetie in de Kerk Het bericht dat mgr. De Kesel zomaar een succesvolle priesterbroederschap aan de deur zet zonder een echt geloofwaardige argumentie te geven, verontrust me. Mark de Vries stelt er zich op zijn internationale blog over de Kerk in de Nederlanden ook...

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *