Katholieke Radio – nieuw zenderaanbod

Katholieke Radio
Katholieke Radio

Er is een nieuwe versie van de Android-app Katholieke Radio

Die lost een aantal problemen op. Zo is een domme programmeerfout opgelost waardoor de luisteraar nu langer dan 1 minuut kan blijven luisteren naar de eucharistieviering op VRT zonder dat de verbinding wegvalt.

Er zijn ook twee radiostations toegevoegd:

Radio Spes, zendt al bijna 25 jaar uit vanuit de Basiliek van Koekelberg.

Braambos-KTRO, uitzendingen door derden op de openbare omroep. Hier vind je geen live-uitzending, maar kan je het laatst gepubliceerde programma herbeluisteren.

Samen met Radio Maria Nederland en Vlaanderen en het live-getijdengebed in novus en vetus ordo en een vleugje Gregoriaanse achtergrondmuziek biedt deze app voor elk wat wils.

Je kan de app ook gebruiken in je browser, als een gewone website.

[update op 8 januari] Nog een zender toegevoegd. RKK publiceert vier podcasts, die nu ook elk te beluisteren zijn: Katholiek Nederland, Kruispunt, Wat Blijft en Platenparadijs. Veel luistergenot!

Ken je nog andere nederlandstalige katholieke uitzendingen of podcasts, geef gerust een seintje! Ken je iemand met een Apple Developer Account die deze (of andere) katholieke apps kan publiceren op iStore, gelieve contact op te nemen!

Verwante berichten

Veertigdagentijd gedaan? Innerlijk Leven gaat door... Eeuwig duurt zijn trouw Zo, de 40-dagenretraite "Eeuwig duurt zijn trouw" van de jezuïeten zit er weer op. Hopelijk heeft ze uw innerlijk leven gestimuleerd en bent u klaar om op eigen houtje het innerlijk leven te blijven voeden. Innerlijk Leven ...
Online adventskalender op kaart 1 Elke dag met de kinderen een luikje openen. Zo eenvoudig. Eigenlijk is Alledaags Geloven één grote adventskalender, voor het hele jaar door. Maar de kalender van kinderenbiddenvoorkinderen.nl prijkt de ganse advent op de eerste kaart!
Opnieuw Innerlijk Leven In 2015 verscheen op dit blog dagelijks een bezinning uit het boek "Innerlijk Leven" van Willem Grossouw. De artikels staan nog steeds online en kunnen vanaf nu opnieuw in een dagelijks ritme, volgens de liturgische kalender, gelezen worden via Alled...

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *